HG & Sons - Пречиствателни станции


Съвременни пречиствателни станции с биологично пречистване, подходящи за едно- дву- фамилни къщи, офиси, предприятия, хотели и малки населени места. Аеробна технология на пречистване, която няма нужда от поддръжка и консумативи.

Технологията BioCleaner®  е уникална аеробна технология, единствена по рода си без аналог! Разработена и патентована от екип учени на чешката Компанията "ENVI-PUR" ,тя поставя началото на ново поколение Пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води.Показателите са легитимирани в оторизирани лаборатории на Европейската комисия по екология (EEC) след прецизни тестове и са без конкуренция. Пречиствателни станции BioCleaner®  са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена, от който са изработени моделите от "ВС-4" до "ВС-25" е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см), а дебелината на моделите от "ВС-30" до "ВС-150" е от 80мм(8см) до 100мм(10см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология ги прави практически вечни.

В Пречиствателните станции BioCleaner®  не се използват никакви помпи и ротиращи елементи.Вътрешната рециркулация се осъществява посредством аерлифтове ,използващи въздух под налягане подаван от диафрагмено компресорче с 4 двойни диафрагми. Компресорчето е компактно,безшумно,с малки размери и е част от управляващ модул,който се монтира извън контейнера във влагоустойчива кутия или в самата къща. Инсталираните мощности са от 80 до 1500W в зависимост от модела ,но потреблението на ел.енергия е значително по- малко. Управляващия модул контролира работата на BioCleaner®  с 6 програми на 9 степени в зависимост от количеството постъпващи отпадъчни води. Технологията е разработена така,че в определени времеви интервали се спира подаването на въздух, при което управляващият модул с компресорчето задължително почиват. Подаваното различно количество въздух в отделните сектори и интервалите за почивка зависят от степента на която работи станцията. Времетраенето на интервалите за почивка и неподаване на въздух са разработени технологично така, че нарастването и храненето на биомасата да са максимално ефективни. Принципа на пречистване сам по себе си е революционен. На кратко той се формулира като непрекъснат процес на Денитрификация преди Нитрификацията (D-N) за разлика от другите технологии, които се формулират с обратния принцип. Уникалността на BioCleaner®  е не само в D-N принципа на пречистване и здравата конструкция. Новото в тези Пречиствателни станции е както в непълното разграничаване на различните сектори ,така и в управляващия модул ,който контролира подаването на въздух в различните сектори на BioCleaner® 

Всички сектори в дънната си част са напълно обединени , като биопроцесите протичат в средната част на всеки един от тях по височина.Потребността от въздух в отделните сектори е различна. 6-те програми с 9-те степени са така програмирани,че диафрагменото компресорче чрез електромагнитни дистрибутори за въздух подава различно но оптимално количесво въздух във всеки отделен сектор за правилното протичане на процесите. За D-N технологията на Пречиствателни станции BioCleaner®  е важна не само различната сила на въздуха, подаван в различните сектори на станцията. От голямо значение е и големината на мехурчетата въздух подавани в отделните сектори. Точно в това се състои втората уникална функция на управляващия модул. Със своите 6 програми в определени времеви интервали модулът променя не само различната сила на подавания въздух в различните сектори ,но чрез соленоидни клапани монтирани на дъното на станцията променя и големината на мехурчетата необходими за правилното протичане на D-N процеса. Управляващия модул е оборудван с литиева батерия ,която позволява на BioCleaner®  да запази функциите си дори при неколкодневно спиране на външното ел.захранване на обекта.

 Пречиствателни станции BioCleaner®  са абсолютно без никакви консумативи и експлоатацията им не изисква никакви разходи. Безаварийната работа на Пречиствателни станции BioCleaner®  е гарантирана!

За повече информация и ценова оферта :  http://hg-sons.com/kontakti.html

Или  на тел: 0886772566  инж. Георгиев

Безплатен оглед на място!