Abogea Professional Line


ABOGEA Professional Line, предлага високо качество козметични продукти, които се отличават с отлично качество, малък разход при употреба, приятни аромати и достъпна цена.

СПA ТЕРАПИИ ЗА МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Тайната за кожа мека като коприна се дължи на специалните терапии с козметичните продукти. Те са със специално  разработени рецепти, включващи най-необходимите съставки    Д-Пантенол, Хиалуронова киселина, Витамини.

ДЕЗИНФЕКТАНТИ

Предлага голямо разнообразие на концентрирани и готови препарати за дезинфекция на ръце и кожа, повърхности, инструменти, солариуми и фитнес уреди и др.

ИНСТРУМЕНТИ ЗА МАНИКЮР И МЕДИЦИНСКИ ПЕДИКЮР

Сертификат: CE MEDICAL DEVICES CLASS – I

100% НАТУРАЛНА МАСАЖНА СВЕЩABOGEA                    Гарантирано високо качество дар от природата, изцяло 100% натурални масла и пчелен восък !       

От древни времена изкуството на масажа е високо ценено и ползите от него са безспорни.100% натурална масажна свещ ABOGEA   е разновидност на стандартното масажно масло. Този натурален балсам притежава множество полезни и лечебни свойства. Омекотява и хидратира кожата, забавя процесите на стареене и подобрява нейната еластичност. Може да се използва като топъл балсам за масаж на тяло или неразтопена, тъй като маслата се разтопяват от топлината на кожата. Погрижете се за Вашето добро здраве, като подарите на себе си и любимите Ви хора това прекрасно преживяване. Поглезете сетивата си с уникални усещания за спокойствие, баланс и хармония. Те са специално подбрани и балансирани, подходящи за всеки тип кожа.