EДНОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ в Есенюрт , град Истанбул/ Турция

Price
€30000
Apartment Type
Quadrature
45 m2
Construction Type
Listing by
Private
Listing Type
sell

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба EДНОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, разположен в Есенюрт , град Истанбул

Уникален проект за тези, които не ограничават мечтите си в Есенюрт/ Истанбул, един от най-високите инвестиционни райони. Кулата Almina, която се състои от един блок от 25, 375 кв.м. строителна площ, е проект, който ще ви очарова със своята изключителна архитектура, уникално местоположение, социални съоръжения, които ще добавят цвят към живота ви.

Комплекса ALMINA TOWER, със своята модерна архитектура, уникален и изтънчен интериорен дизайн, предлага високото качество на живот, което търсите като стандарт. Кулата Almina, състояща се от 31 етажа, предлага жилищни помещения с различна по големина апартаменти и офиси с различна квадратура между 45 и 130 кв.м.

- студия - 45 кв.м. - 30 000 евро

- двустайни - 67 кв.м до 83 кв.м. - от 46 000 - до 54 000 евро

- тристайни - 117 кв.м - 84 000 евро

Разнообразието от планове и квадратура предлага богат избор в зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента.Комплексът създава на своите собственици усещане за комфорт, уют и спокойствие. Просторни апартаменти подходящи както за живеене, така и за инвестиция. Възможност за закупуване на цял етаж. Сградата ще е готова в края на месец декември 2018 г. Възможност за разсрочено плащане.

Views: 89