Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Тристаен, Гр.Русе, Хъшове

94000 leva
13.12.19
city of Rusе, city of Hashove
Тристаен, Гр.Русе, Хъшове
Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове Тристаен, Гр.Русе, Хъшове
Apartment Type
2-bedroom
Quadrature
70 m2
Floor
3
Construction Type
Brick
Listing by
Business
Listing Type
sell

Представяме на Вашето внимание обзаведен тристаен апартамент с площ 70 кв.м, на трети етаж. Апартамента е със сменена дограма и външни щори, саниран, подовите настилки в стаите са паркет, а на терасите ламинат. Жилището е разпределено на голяма всекидневна с реновирана тераса /източна/, удобен кухненски бокс, две просторни спални /западни/, като едната разполага с отремонтирана тераса, антре и отделни баня и тоалетна. Перфектна възможност за инвестиция.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. , ,Сърнена гора “ 10 – Имоти Томов, тел:0877749007, B052.

© 2007-2020 Безплатно.net