Тристаен Апартамент, Кв.Родина

Price
76000 lv
12.12.19
city of Rusе
Apartment Type
Quadrature
80 m2
Floor
3
Construction Type
Listing by
Business
Listing Type
sell

Представяме на Вашето внимание тристаен апартамент с площ от 80 кв.м в района на училище Олимпи Панов, в близост до детска градина, магазни и детски площадки. Имотът е среден на трети етаж и се състои от хол, спалня с излаз на тераса, втора спалня, кухня с тераса, коридор с вградени гардероби, баня и тоалетна отделно и маза. Предлага се необзаведен. Имотът е с изложение север и юг, като на север са кухнята и едната спалня, а на юг е холът и втората спалня с тераса.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. , , Сърнена гора 10 Имоти Томов, тел:0877749007; B019

Views: 26