Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми.

Negotiable
today in 09:08
region Dobrich, city of Kavarna
Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми.
Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми. Най-силна е в изчистването на магиите, най-успешна в любовните проблеми.
Service Type
Arabic Love Magic, Preparation of Amulets, Treatment of Health Problems, White Magic Removal, Black Managic Removal , Виж още → Personal Issues Help, Removal of Fear, Joining Separated Couples
Look on
Taro Cards, By Name, By Birthdate, Coffee
Listing by
Private

Извършва специални магически ритуали за хармонизиране на взаимоотношенията, събиране на разделени двойки и семейства. Тя не е просто гадател, а доказал се с времето феномен, който вижда събитията и ги назовава с имена и дати. Научава за своите свръх възможности още на 17 години. Картите Таро стават нейната връзка със света на окултното. С тяхна помощ гадател и маг Джйляна разкодира предстоящите събития и намира изчезнали хора и предмети. Диагностицира кармата и тушира негативните влияния. Формира желани събития.

Гадател и маг Джйляна работи и от разстояние на посочения телефон и Viber - 087 817 4844 https://youtu.be/HdM-BH6a6EY

© 2007-2024 Безплатно.net