Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан.

€3000
14.06.23
city of Rusе
Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан.
Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан. Работа на германски речни кораби за моряк, рулеви, капитан.
Country
Germany
Position
Other High Qualified Staff
Employment
Full Time
Education
High School
Work Contract
Indefinite
Listing by
Company / Organization

Възможност за съдействие на добри позиции за работа на германски речни кораби за моряци, боцмани, рулеви и капитани с патент. С германски трудови договори и добро заплащане. Пътните разходи се поемат от германската фирма, след завършване на работния месец. Предложението е само за колеги, които имат Schifferdienstbuch-служебна моряшка книжка за работа по вътрешни плавателни пътища на Европа и желание за работа. Като заплащането започва от най-малкото за МОРЯК, което е от 2900-3000, 00 Евро на Ваше име бруто с личен ГЕРМАНСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР и германски здравни и пенсионни осигуровки + транспорт в двете посоки. За да имате целогодишно пенсионно и здравно осигуряване, парите са разпределени по-равно за работния и месец и месеца, когато сте в почивка. На 15-тата минута в офиса на фирмата в Хамбург ще имате на Ваше име ГЕРМАНСКИ ТРУДОВ договор. Това са над 6000, 00 лева бруто разпределени за работния и почивният месец с включени пенсионно и здравно осигурявани за един месец работа на корабите на фирмата. И за да имате всеки месец заплата и да сте осигурени за пенсия и здравно през цялата година, тези пари се разпределят за през работния и почивния месец. Трябва преди тръгване да имате банкова сметка с IBAN: и SWIFT- BIC code. Това трябва да е оригинален и разпечатан от банката цял код на Вашата сметка с VISA карта на Ваше име в ЕВРО във формат А4, който да предоставите на работодателя. За да може фирмата да Ви превежда там заплатите.

За да кандидатствате: Трябва да имате Schifferdienstbuch-служебна моряшка книжка и квалификация нанесена в нея най-малко MATROSE, както и практика/умения/опит, като корабен персонал. Има възможност също за кандидатстване за работа в кораборемонтния завод в Хамбург, като бояджии, заварчици, корпусници, механици на корабни машини и механизми или като общи работници. В кораборемонтния завод заплатата е 1350.00 евро бруто с здравни и пенсионни осигурителни за обща работа, като почистване и боядисване на кораби.

Тръгване на 01 всеки месец 2023 год. в 10.00ч. от Русе. с фирмен транспорт на агентиращата фирма Евроконтакт. БГ , Тел за връзка 00359888517328 кап. Иванов - Direct Crewing

© 2007-2024 Безплатно.net