Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris

8 leva
09.12.22
city of Sofia
ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris
ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris ПРОМОЦИЯ! Тетрис Детска занимателна игра Tetris
Platform
Microsoft XBox
Warranty
2 Years
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer, pickup

% отстъпка от цената на доставката с Еконт! Предлагаме аксесоари и видео игри, които можете да видите на следният линк:

https://conzoli.wixsite.com/store

Култова електронна игра в компактен размер, включваща множество игри. Осъвременена версия с много забавни аудио ефекти . Tetris е може би най-разпространената и популярна игра на всички времена и то не само от децата. Тя е издигната в култ, особено в Русия, от където произхожда. Създадена е през 1984 г. като от тогава на сетне, излиза почти за всяка платформа. Достатъчно увлекателна да закове вниманието на малки и големи и да им предложи часове забавление!

Спецификации напродукта:

Използва: 2 броя батерии от тип АА

Възрастово предназначение: за деца над 3 години.

Размери: 8, 5/19/3см.

Цена: 8.00лв/бр.

Поръчки се приемат на номер: +359878461217, Viber/ WhatsApp или чрез изпращане на лично съобщение. За да подготвим и изпратим пратка по Еконт или Speedy, са нужни: Име на получател/Телефон за връзка/Точен адрес или адрес на офиса на куриерската фирма, в която желаете да я получите. Всяка пратка пътува към Вас с наложен платеж и опция преглед и тест, преди плащане!

Сигурно и безопасно пазаруване!

За всеки закупен артикул, получавате касова бележка и *гаранция!

* При проблем в рамките на 14дни, се заменя БЕЗПЛАТНО или се връща сумата заплатена за него, ако няма бройки в наличност (без транспортните разходи, ако има такива)

Още интересни продукти ще откриете на: conzoli.wixsite.com/store

© 2007-2024 Безплатно.net