Продавам тристаен апартамент в кв. овча купел 1

Price
€116000
12.02.19
city of Sofia
Apartment Type
Quadrature
124 m2
Floor
6
Construction Type
EPK
Listing by
Private
Listing Type
sell

АПАРТАМЕНТ, с източно и южно изложение, с обща площ 124 кв. метра, находящ се в кв. Овча Купел, улица "Президент Линкълн", блок 54, етаж 6, състоящ се от: просторна обща част (включваща дневна, кухня и трапезария), 2 спални, гардеробна стая-дрешник, два санитарни възела, антре, сервизно помещение, мокро помещение, балкон и лоджия с панорамна гледка към Витоша, заедно с мазе с площ от 3.99 кв. м., с 1, 622% идеални части от общите части на сградата и 1, 622% идеални части.

Апартаментът е с източно и южно изложение, панорамна гледка към Витоша, изключително топъл и светъл. Подът в стаите на апартамента е ламинат. Стените и таваните са латекс. В мокрите помещения стените са покрити с фаянсова облицовка и латекс, подът на мокрите помещения и терасите е теракот и мозаечни плочки. Дограмата е PVC - за прозорците и дървена за вратите. Жилището се предлага с наличното обзавеждане, подходящо е и за отдаване под наем.

Основната носеща конструкция е стоманобетонова, система ЕПК (едроплощен кофраж). Тухлени зидове изпълняват преградни функции. Сградата е построена през 2001 г.

Жилището е с добре поддържани общи части, налични са два асансьора, единият товарен, на партера има ситуирана стая за портиер, т.е. може да се осигури контролиран достъп до имотите. В дворното пространство на блока е изградена детска площадка, прилежащи към сградата има два паркинга, пред и зад блока. Районът е с много добре изградена инфраструктура и транспортна достъпност, като към момента се изгражда и спирка на метрото.


Views: 148