Продавам машини с марката ROJEK на ТОП цена от Mashini, city of Sofia | Industrial Equipment

Продавам машини с марката ROJEK на ТОП цена от Mashini

Price
11048 lv
28.11.22
city of Sofia
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
seller

Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ROJEK на ТОП цени

ROJEK е основана през 1921 г. Основател е Йозеф Ройек. В момента ROJEK е водещ световен производител на дървообработващо оборудване и има постоянни търговски представителства в повече от 65 страни по света. Днес в компанията работят около 150 служители. Фирма ROJEK е ексклузивен представител в Чешката република на световноизвестните производители на технологии за обработка на дърво HOMAG GROUP, GRIGGIO, ELCON, COLOMBO ANGELO, COLUMBUS, OMGA, ORMA.

Гамата от оборудване е разделена на три моделни гами: ЕВРО серия 7 - комбинирани професионални дървообработващи машини по собствен дизайн; Серия INDUSTRY - класически професионални дървообработващи машини по собствен дизайн; топлотехника - топлинна техника и оборудване за преработка на дървесни отпадъци. Компанията "ROJEK" успешно взаимодейства с италиански и немски производители на дървообработващи машини.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Rojek и предлагаме на нашите клиенти абрихт щрайхмус и режещи машини с марка Rojek с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:

• Цените на продукти Rojek са от оторизиран дилър и са най-достъпните на пазара;

• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;

• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Rojek;

• На уебсайта на магазина Mashini.bg предлагаме само официално оборудване на Rojek в България, за което се предоставя официална гаранция до 24 месеца.

Ако желаете да закупите машини с марка РОЙЕК представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!


Views: 97