Продавам лепенки за мотори

60 leva
29.06.11
city of Sofia
Продавам лепенки за мотори - city of Sofia | Мотоциклети / АТВ
Listing by
Private
Listing Type
sell

Продавам винилови лепенки за HONDA CRF 250-450, 2004 - 2007 година. Цената е за пълен комплект! Налични са лепенки и за други модели.

Телефон за връзка: 0877312339

Views: 2055