Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Препарат за двигателно масло

129 leva
01.04.24
city of Rusе, city of Yalta
Препарат за двигателно масло
Препарат за двигателно масло Препарат за двигателно масло
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
seller

Добавката за двигателно масло VRX 500 е Nano HiTech естерно-керамичен синтез, създаденa от XENUM като върхова технология за усъвършенстване на качеството на смазването в допълнение на класическите моторни масла.

Действието му върху работата на двигателите дава следните ефекти:

-максимална мощност и динамика

-обезшумяване и минимум вибрации

-занижен разход на гориво и маслоудължен експлоатационен пробег

-улеснен студен старт

Тези ефекти се явяват в резултат на:

-драстично намаляване на триенето в двигателя (протокол за тест и сертификат на TUV за редукция на фрикционния коефицент с 41%)

-занижаване на температурата в зоните на триене

-повишаване на термичната устойчивост на смазващия комплекс

Формулата от поляризирани естерни синтетични масла с микрокерамични нано-смазки осигурява максимална защита на детайлите на двигателя чрез стабилния дори на екстремни натоварвания и температури микрофилм.

Препаратът се препоръчва за всички видове и поколения 4-тактови бензинови и дизелови двигатели (автомобилни, индустриални и т.н.), независимо от вида на техните горивни-, турбо- и каталитични системи. Напълно е безопасен за маслените филтри.

Добавя се към моторното масло - стандартната доза 375 милилитра е предназначена за система с вместимост от 3 до 6 литра максимум, т.е. минималната концентрация за резултат е около 7 процента. Действието е до смяна, следва да се спазва предписанието на конструктора за пробега на маслото.

Препоръка за най-прецизната поддръжка: за получаване на още по-голям ефект преди източването на старото масло при смяна да се извърши и пълно прочистване и неутрализиране на киселинноста в маслената система с продукта M-Flush на XENUM.

Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http://www.bulmotors.com

© 2007-2024 Безплатно.net