This listing is not active! You can find similar listings in Sales & Trade, region Varna, city of Beloslav.

Предлагам Надомна Работа

Salary
1 lv
Position
Employment Level
Employment
Education

Faberlic е руска Компания, която предлага кислородна козметика, декоративна козметика, парфюмерия, дрехи, аксесоари, обувки, козметика за дома и още много други артикули от среден и висок клас. Ние работим на принципа МЛМ и си търсим сътрудници.

Какво се изисква от Вас?

1. Трябва да Ви регистрираме системата като наш Консултант, като тази регистрация е напълно безплатна и не Ви обвързва с нищо.

2. Вие правите поръчките си онлайн, като освен това можете да набирате своя структура и да печелите толкова, колкото искате!

Какво получавате?

1. Получавате Наставник, който ще Ви помага неотлъчно в работата Ви!

2. Получавате първоначална 20% отстъпка от цялата продукция, като колкото повече се изкачвате нагоре, толкова повече намаления ще ползвате!

3. Получавате постоянно подаръци и възнаграждения за работата, която вършите!

4. Получавате възможността да станете сътрудник в Световна Компания, която се явява 10% от икономиката на Русия. Ако се стараете и работите усърдно ще имате възможност да сключите официален договор с Фаберлик и да станете официален представител за България.

5. Получавате ясни и точни условия, с които можете да се запознаете още в началото. Освен това плащанията са точни и не се бавят!

6. Ако работата не Ви хареса, винаги можете да се откажете, като не дължите никакви неустойки!

Също така ако нямате интерес за работата а просто се интересувате от продуктите можете да ми пишете съобщение и да ви пратя онлайн каталог от който можете да разгледате нашите продукти и ако ви хареса нещо можете да ми пишете за поръчка. ЗА ВРЪЗКА моля да ми пишете съобщение.
Views: 107