ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА И БУДАПЕЩА с възможност за посещение на Залцбург

Price
329 lv
03.12.18
city of Varna
Country
Hotel Category
Nights
3
Transport
Listing by
Business

ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА И БУДАПЕЩА с възможност за посещение на Залцбург

автобус от София

3 нощувки със закуски

Дата: 19.12.2018 - потвърдена

Цена на човек в двойна стая: 329 лв.


Програма

1 ДЕН

Отпътуване от София в 07:00. от площад Руски паметник по маршрут Белград - Будапеща. Пристигане вечерта в Будапеща. Настаняване. Вечерна разходка с корабче по Дунав (по желание). Нощувка.

2 ДЕН

Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща: Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща; катедралата ”Св. Матияш”, носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава ”перлата на Дунава” от нападения; Площадът на героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Отпътуване за Виена. Настаняване. Свободно време с възможност за шопинг в центъра на Виена. Нощувка.

3 ДЕН

Закуска. Свободно време във Виена или по желание, целодневна екскурзия до Залцбург - един от най-красивите градове в Централна Европа и родно място на Моцарт: Стария град: Крепостта ”Горен Залцбург” - най-голямото запазено историческо укрепление в Централна Европа, намираща се на хълма над града, Двореца ”Мирабел”, Родната къща на Моцарт, манастирът ”Св. Петър”, Катедралата, ”Резиденцплац”, ”Алтермаркт”. Свободно време с възможност за коледно пазаруване. Нощувка.

4 ДЕН

Закуска. Панорамна обиколка на Виена - Виенската опера, Хофбург, Площада на героите, Рингщрасе, Грабен, Кертнерщрасе, катедралата ”Свети Стефан”, Парламента, Кметството. Посещение на двореца ”Шонбрун” - включен заедно с градините в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Свободно време във Виена. Отпътуване за България в 21:00ч.

5 ДЕН

Пристигане след обяд в София.


Цената включва

• Транспорт с лицензиран автобус;

• 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в района на Виена;

• 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Будапеща;

• Панорамна и пешеходна обиколка на Виена;

• Панорамна обиколка на Будапеща;

• Водач от агенцията по време на пътуването.


Цената НЕ включва:

• Целодневна екскурзия до Залцбург (Австрия) - 26 eвро (при минимум 20 човека; за дете от 6 до 12г - 12 евро);

• Разходка с корабче по Дунав - 11 евро (при минимум 20 човека);

• Медицинска застраховка - 4.90лв за лица до 65 ненавършени години за целия период; за лица над 65 до 75г - 9.80лв; за лица над 75г - 14.70лв.


ОТСТЪПКИ:

Дете до 4-12г. в двойна стая с двама възрастни - отстъпка 10 %.


ДОПЛАЩАНИЯ:

Доплащане за единично настаняване - 119 лв.

Views: 63