Плакенил Plaquenil-200mg за ревматоиден артрит - city of Haskovo | Other

Плакенил Plaquenil-200mg за ревматоиден артрит

Price
15 lv
04.10.19
city of Haskovo
Listing by
Private
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Плакенил Plaquenil-200 mg. 30 хапчета има имуносупресивен, както и противовъзпалителен ефект върху организма с ревматоиден артрит (хронични и остри форми). Активното вещество на лекарството - хидроксихлорохин - има кумулативна активност. Ефектът от приемането на медикаменти може да се появи след няколко седмици, но нежеланите реакции могат да се появят много по-рано. За да постигнете желания резултат, трябва да приемате лекарството няколко месеца. Ако не се наблюдава обективно подобрение по време на полугодието на приложение на Plaquenil, трябва да се спре.

младежки ревматоиден артрит;

ревматоиден артрит;

системен и дискоиден лупус еритематозус;

за профилактика и лечение на остри пристъпи на малария, провокирани от чувствителни щамове на Plasmodium (falciparum, malariae, ovale и vivax);

за ефективно лечение на малария, която се провокира от чувствителни щамове на Plasmodium falciparum;

маларийна треска, с изключение на тази, причинена от хлорокин-резистентни щамове на Plasmodium falciparum.

Лекарството за ревматоиден артрит, възрастни, включително Пациенти в напреднала възраст се прилагат в доза от 6, 5 мг / кг, а за изчисляване не вземе реалното и идеалното тегло. Максимално допустимата доза - 400 мг на ден.

Децата дават Plaquenil също така се надява на дозата от теглото - 6, 5 мг на килограм, но имайте предвид, че деца с тегло под 31кг, не е възможно да се даде повече от 200 мг.

Артритът може да се комбинира с Plaquenil салицилати nesteroidami, кортикостероиди, метотрексат, и тяхната доза може да бъде намалена: кортизон доза може да бъде намалена до 5-15 мг; хидрокортизон доза - 5-10 мг; триамцинолон или метилпреднизолон - 2.1 мг; дексаметазон - 0, 3-0, 5 мг; преднизон и преднизолон - 1-2 мг.

Когато лупус възрастни са Plaquenil 400 мг на ден. Многообразието от инструменти за кандидатстване - по 1-2 пъти на ден.

За предотвратяване на остри пристъпи на малария, които се случват в заболявания, причинени от щамове на Plasmodium malariae или фалципарум, лекарството се предписва в доза от 400 мг. Вземат лекарства на седмична основа, за предпочитане в същите дни от седмицата.

Деца с малария Plaquenil се прилага в дозировка от 6, 5 мг / кг, но в същото време се вземат предвид, че доза за деца не трябва да надвишава възрастен.

Профилактика на малария започне две седмици преди датата на влизане в страната, се счита за ендемичен район. Ако това не е възможно, възрастният предпише двойна доза Plaquenil натоварване - 800 мг. Услуги в този случай дават процент на излекуване на 12, 9 мг / кг. Вземете дневната доза на два етапа с интервал от 6 часа. След напускане на зоната с повишен риск от заразяване с малария профилактика трябва да продължи с още два месеца.

Ако започнете остър пристъп на малария, възрастни дават 800 мг Plaquenil, 6-8 часа - 400 мг и 400 мг на лекарството - за следващите два дни.

Има добри отзиви за plaquenil от пациентите, лекувани по време на остро малария атака армирани еднократна доза от 800 мг.

Децата с остър пристъп на малария са Plaquenil 32 мг на килограм телесно тегло в продължение на три дни.


Views: 339