Мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Вулканичен камък - DM-1021

Price
49.90 lv
06.09.22
city of Sofia
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Ръчно изработен мъжки гердан от естествени камъни Оникс и Вулканичен камък - Лава с рингове от Хематит и висулка от бижутерска (медицинска) стомана във формата на орел.


Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-1021

Елементи:


- 10 мм. мъниста ОНИКС - камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола.


Наричат оникса „Камъкът на вождовете" който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение.


- 10 мм. мъниста ВУЛКАНИЧЕН КАМЪК (ЛАВА) за енергия и сила.


Вулканичният камък (Лава) дава енергия и сила. Много подходящ е при умствени и физически натоварвания.При контакт с тялото лава-камъните предават своята природна енергия, чрез която се превъзмогва умората и стреса и релаксира нервната система.


- 8 мм. рингове ХЕМАТИТ – камъкът на Ума

Хематитът въпреки асоциациите си с кръвта е известен още и като камъкът на ума. Той носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. Съдейства за оригинално логическо мислене и засилва математическите знания.

Хематитът намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа. Той действа като стабилизираща сила.


- Елегантна висулка орел - изработена от висококачествена медицинска стомана, проба 316L с ниско съдържание на никел.


Размери на висулката - 4, 5 х 4.5 см.


Дължина на гердана 48 см. (82 см. в отворено положение)


Красивата плетка Шамбала в горната част позволява увеличаване или намаляване на размера на гердана.


АКТУАЛНО! ГРИВНА, ГЕРДАН, КОЛИЕ, ОБЕЦИ ИЛИ БРОЕНИЦА ПО ВАШ ИЗБОР ИЛИ ПО ВАШ ДИЗАЙН!

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.

Views: 2225