Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи

7.70 leva
30.03.19
city of Dobrich
Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи
Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи Мрежа за врата с магнити завеса магнитна мрежа против насекоми мухи
Material
Polymer / PVC
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new
Delivery Paid By
buyer

Кат. номер: 834

Комарник за врата с магнитно закопчаване. Завеса за врата с магнити, които се затварят сами, без да остават отвор, през който да минават насекомите. Магнитната мрежа предпазва от комари, мухи, оси, пчели и всякакви други насекоми. Благодарение на магнитните закопчалки, може да се влиза свободно.

Размери: 100x190см.

Предлагат се в два цвята - кафяв с черен кант и бял с черен кант.

Монтира се много лесно - със замозалепващи велкро ленти и габърки, които са включени в комплекта. Магнитната завеса е за многократна употреба, когато свърши сезона, просто сгънете и приберете в кутията за другото лято.

Комплектът включва:

- Завеса за врата против насекоми с размер 100x190см.

- самозалепващи крепежни елементи

- габърки за допълнително закрепване

- картонена кутия


© 2007-2020 Безплатно.net