Маломерен Тристаен, Гр. Русе Кв.Ялта 2-bedroom, 70 m2, Brick - city of Rusе | Apartments

Маломерен Тристаен, Гр. Русе Кв.Ялта

Price
125000 lv
13.12.19
city of Rusе
Apartment Type
Quadrature
70 m2
Floor
3
Construction Type
Listing by
Business
Listing Type
sell

Представяме на Вашето внимание тристаен апартамент с площ 70кв.м., намиращ се на изключително тихо, спокойно и предпочитано място за живеене. Апартаментът се състои от коридор, три малки спални, кухненски бокс, тераса, баня и тоалетна, които са отделни. Дограмата е частично подменена с ПВЦ. Жилището е в непосредствена близост до Големите вериги Кауфланд, Практикер и Младежкия парк за отдих и спортуване.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. , ,Сърнена гора “ 10 – Имоти Томов, тел:0877749007, B072.

Views: 31