Приказки от Егея, Коня и Кападокия 2020г.

Price
680 lv
Country
Nights
7
Transport
Listing by
Business

ПРИКАЗКИ от ЕГЕЯ, КОНЯ И КАПАДОКИЯ

изпитана и обновена обиколна екскурзия

с ДНЕВНИ ПРЕХОДИ по изключително богат маршрут:

Чанаккале - Троя - Бергама – Кушадасъ – Селчук – храмът на Дева Мария – ЕФЕС – ПАМУККАЛЕ – Коня – Ъхлара - КАПАДОКИЯ – Деринкую - Гьореме – Ючхисар - Аванос – Юргюп – Анкара – Истанбул

11.05 – 18.05.2020 – Пролетна програма

07.09 – 14.09.2020 – Есенна програма

19.10 – 26.10.2020 – Есенна програма

НОВО!! 8 дни – 7 нощувки със закуски и вечери

**САМО препоръчани и изпитани 3*+/4*/5* хотели по програмата**

РАННИ Записвания: 680 лв до 29.02.2020

720 лв на човек в двойна/тройна стая

Подарете си незабравимо преживяване на сетивата със соления полъх от Егейско море, истории за богове и герои, за прочути воини и техните любими, дарени с божествена красота, за Троянския кон, за приказни замъци от бял памук и митични същества... Един спомен за цял живот, обгърнат в топло гостоприемство, вкус на прясно турско кафе и незабравимата гледка към морските владения на печалния цар Егей.

НОВО: Допълнителна нощувка в Памуккале – памуковата крепост, един от безбройните природни феномени в Турция, с възможност за полет с БАЛОН над снежнобелите травертини.. Толкова нереално бели, че лесно можеш да ги сбъркаш със снежна покривка, а много хора пък казват, че им напомнят на замръзнали водопади!

Кападокия – приказната земя, която впечатлява с необичайни природни забележителности, удивителни скални църкви и тайнствени подземни градове, сама по себе си е една от най-големите атракции, които можете да видите през живота си. Пейзажите, които често изглеждат сякаш не са от нашата Земя, няма как да не спрат дъха ви и да не ви накарат да изпитате възхищение и преклонение. Този исторически регион в Мала Азия, пропит от история, култура, религия и природни чудеса, ще се запечата в сърцето ви и ще ви се иска да го посещавате отново и отново.

Елате с нас и нека заедно да изживеем вълшебна приказка в една много древна земя!

Мистика и култура, бит и традиции, феномен и история!


Views: 137