Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

КУРС „Строителен техник” Дистанционно обучение

600 leva
25.02.24
city of Sofia
КУРС „Строителен техник” Дистанционно обучение
КУРС „Строителен техник” Дистанционно обучение КУРС „Строителен техник” Дистанционно обучение КУРС „Строителен техник” Дистанционно обучение
Listing by
Business

Трета степен на професионална квалификация по професия Строителен техник, специалност Строителство и архитектура. Входящо ниво - средно образование.

Започване веднага без изчакване на група!

Обучението в присъствена форма се провежда в учебната база на центъра. Обучението в задочна и онлайн форма е достъпно в цялата страна. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

За работещите по тази професия без документ за квалификация – но с трудов стаж, Центърът организира ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН, заедно с безплатно EUROPASS приложение на български, английски и немски език.

С придобитото свидетелство можете да кандидатствате за вписване в централния професионален регистър на строителя.

След завършване на курса можете да работите като: Техник гражданско строителство; Техник инвеститорски контрол; Техник строителство и архитектура.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение.


© 2007-2024 Безплатно.net