Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Курс по начална компютърна грамотност

450 leva
02.03.24
city of Sofia, city of Mladost 1A
Курс по начална компютърна грамотност
Level
Beginners
Listing by
Private

Предназначен за абсолютно начинаещи

Включва изучаване на следните модули:

MS Windows

Internet

MS Word

MS Excel

MS Windows: По време на обучението, курсистите ще бъдат запознати с операционната система Windows. Ще създават папки, където ще съхраняват файлове, ще се научат да инсталират програми и да ги деинсталират правилно. Ще се разгледа менюто “Control Panel“. Обект на курса ще бъдат също File Explorer, бързи клавишни комбинации и още.

Internet: В часовете заложени за Internet курсистите ще започнат да се ориентират по-лесно в Интернет средата, работа с браузъри, създаване на поща и още.

MS Word е текстообработваща програма. Курсът по MS Word ще придаде умения на курсистите за писане и форматиране на текстове, откриване на грешки в текста, създаване на таблици и диаграми, принтиране.

MS Excel е широкоразпространена изчислителна програма. Обучението по MS Excel запознава обучаемите с възможните аритметични действия, финансови функции, диаграми и тяхното модифициране. Обучението е съпътствано с множество упражнения и интересни примери.

За кого е предназначен курсът:

Курсът е предназначен за абсолютно начинаещи.

Ползване на служебен лаптоп:

За всички курсисти са осигурени компютри.

Мащаб на групата по начална компютърна грамотност:

Обучението се провежда в малка група, с цел много повече индивидуално внимание на лектора към курсистите по време на практическите упражнения.

На завършилите издаваме Удостоверение за професионално обучение по образец 3-37 на МОН

© 2007-2024 Безплатно.net