Инфрачервено фолио DAEWOO (Корея) за затопляне на под, стени и таван, най-добри цени, tezo.biz

Price
39 lv
04.08.22
city of Varna
Manufacturer
Type
Extras
Listing by
Business
Listing Type
sell
Condition
new

Отоплителните системи , които предлагаме, са предимно подови отпления, както за сухи, така и за мокри помещения-бани, съблекални и др. Така също имат многобройни други приложения, като притежават следните общи характеристики:

• Лесни за инсталация

• Високо икономични

• Лесни за обслужване

• Дълъг срок на експлоатация - повече от 20 - 30 г.

• Полезно за здравето отопление - не изсушават въздуха, не създават въздушни течения, както при климатичните системи, един от продуктите, а именно инфрачервеното фолио отделя инфрачервени лъчи и отрицателни йони, които са много полезни за здравето.

Имаме удоволствието да ви предложим следните продукти:

1. Инфрачервено отоплително фолио:

Предлага се в следните размери според широчината: 50 см, 80 см, 100 см

Подходящо е за сухи помещения и се поставя под ламинат, линолиум, паркет, дървен под

Излъчва инфрачервени лъчи и отрицателни йони, изключително полезни за здравето. Бързо се загрява и в същото време бързо изстива.


2. Немагнитни отоплителни кабели

Биват следните видове -Едножилни-20 Вт/м, Двужилни-25 Вт./м

Подходящи са както за сухи, така и за мокри помещения. Идеално се монтират под ламиант, линолеум, мрамор, камък, теракот. Използват се както за основно, така и за допълнително отопление. Характерно за него е че бавно изстива, имайки предвид, че материала под който се поставя акумулира и излчъва топлина. Има и допълнителни приложения, като инсталация на балкони и веранди, корнизи на сгради за предпазване от образуване на ледени висулки, наклонени входове към складове, подстъпи към гаражи и пътища за размразяване.


3. Отоплителна тръба XL

Това е най-новото предложение на Dеwoo Enertec, характеризиращо се с изключителна икономия на електроенергия.Приложенията са същите като на немагнитния кабел. Подходящо както за сухи така и за мокри помещения.

Views: 798