Имуран Друг, Health and Tone - city of Haskovo | Supplements

Имуран

Price
40 lv
04.10.19
city of Haskovo
Manufacturer
Supplement Type
Listing by
Private
Delivery Paid By
buyer

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИМУРАН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Вашето лекарство се нарича ИМУРАН. ИМУРАН е от групата лекарства, наречени имуносупресори. Прилага се за потискане функциите на имунната система.

Имуносупресорите са лекарства, чието приложение в някои случаи е необходимо, за да се подпомогне организмът при прием на трансплантирани органи, напр. бъбрек, сърце или черен дроб. Използват се и за лечение на следните заболявания, при които имунната система атакува клетките на собствения организъм (автоимунни заболявания): тежък ревматоиден артрит, системен лупус еритематодес, дерматомиозит и полимиозит, автоимунен хроничен активен хепатит, пемфигус вулгарис, възлест полиартериит, автоимунна хемолитична анемия и хронична рефрактерна идиопатична тромбоцитопенична пурпура.

ИМУРАН може да се прилага и за лечение на множествена склероза, болестта на Crohn и хроничен улцеро-хеморагичен колит (хронично възпалително заболяване на червата).

Вашият лекар е преценил, че това лекарство е подходящо за Вас и Вашето състояние. ИМУРАН може да се прилага самостоятелно, но в повечето случаи се използва в комбинация с други лекарства.

Views: 26