This listing is not active! You can find similar listings in Halls, city of Sofia, city of Vitosha.

Зала за частно парти под наем

Price
40 lv
25.03.20
city of Sofia
Listing by
Private
Listing Type
sell

ПРИ КАПАРИРАНЕ ДО КРАЯ НА МАРТ ПОЛЗВАТЕ 20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. АКО ЗАБРАНАТА ЗА ТАКИВА СЪБИТИЯ ВАЖИ ДО ДАТАТА НА ВАШЕТО ПАРТИ - ВИ ВРЪЩАМЕ КАПАРОТО!

Уютното заведение “Fruit Machine”в София, намиращо се на бул.Симеоновско шосе 7, е удобното и подходящо място за Вашето лично или служебно тържество, за събиране за рожден или имен ден, за семеен или приятелски празник, или просто купон. Тук може да проведете и вашите събития, презентации и срещи. Подходящо е за парти до 50 души.

Цената е за почасов наем от 40 лв на час.

Има възможност за наемане всеки ден, след 20ч. Депозитът е 100 лв. Заведението има много удобна локация, с голям паркинг. Заведението е от 60 квадратни метра, с голяма зала с 8 маси, 24 столове, 8 бар столове. Ползване на хладилници, ледогенератор, телевизор, По Ваше желание осигуряваме кетъринг. Масите и столовете могат да се разположат според вашето желание и да осигурят и място за дансинг.

И още екстри: WiFi, възможност да донесете собствена храна и напитки, възможност да реализирате ваша артистична програма. Отоплението е с климатик. Заведението работи с посетители до 20 ч. и след това е изцяло на ваше самостоятелно ползване.

Свържете се с нас и споделете с какво можем да Ви помогнем.

Views: 1344