Двустаен, Дружба 2

Price
52000 lv
11.12.19
city of Rusе
Apartment Type
Quadrature
43 m2
Floor
3
Construction Type
Listing by
Business
Listing Type
sell

Представяме на Вашето внимание маломерен двустаен апартамент/42 кв.м/на ет.3 с мазе/6 кв.м/ в кв. Дружба 2. Жилищната част е разпределена на антре, баня, просторен дневен тракт с тераса, кухненски бокс и спалня. Продава се полуобзаведен. Апартаментът е топъл среден и с перфектна локация. От терасата се разкрива чудесна гледка.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. , ,Сърнена гора “ 10 – Имоти Томов, тел:0877749007, B008.

Views: 32