Двустаен, Дружба 2, Гр. Русе

Price
72000 lv
18.12.19
city of Rusе
Apartment Type
Quadrature
50 m2
Floor
3
Construction Type
Listing by
Business
Listing Type
sell

Представяме на Вашето внимание двустаен апартамент с площ 50 кв.м., среден, с южно изложение, находящ се в кв. Дружба 2, троянските блокчета. Апартаментът е разпределен на коридор, спалня, хол с тераса и кухненски бокс, баня с тоалет. Жилището е с вътрешна и външна изолация, след основен ремонт, обзаведено с нови мебели. Перфектна възможност за инвестиция.Подходящ както за живеене така и за отдаване под наем.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. , ,Сърнена гора “ 10 – Имоти Томов, тел:0877749006, B080.

Views: 52