Голям 3-стаен в луксозна сграда с АКТ 16 МОЛ ПЛовдив

Price
€149900
15 Mar
city of Plovdiv
Apartment Type
Quadrature
101 m2
Floor
4
Construction Type
Listing by
Business
Listing Type
sell

Голям 3-стаен апартамент на нисък етаж, изцяло вътрешен в луксозна нова сграда с АКТ 16 със зашеметяваща гледка към новата паркова зона в квартала и пловдивските тепета. Жилището е в непосредствена близост до МОЛ Пловдив, магазини Кауфланд и Лидъл. Изборът на етаж и изглед, допълват усещането за лукс и комфорт на сградата и превръщат този имот в желан дом за всеки.

Апартаментът разполага със слънчев и просторен хол 33 кв.м., над 10 м. в дължина, 3.3 м. в ширина, което го прави изключително функционален за подреждане на пълноценна кухня, голяма трапезария и холна част, с прекрасни панорамни прозорци към града и тепетата и излаз на голяма тераса, 2 удобни спални, 2 санитарни помещения - баня с тоалетна и втора тоалетна и просторно антре. Към жилището принадлежи и голяма, собствена изба, с отделна квадратура, включена в цената. Апартаментът се продава във вид - на шпакловка и замазка, с ПВС дограма и входна блиндирана врата висок клас, видео домофонна система, окабеляване за телевизия и интернет във всички стаи, ел. инсталация с ключове и контакти, ВиК на тапи, изцяло довършена терасна част с декоративни елементи от най-ново поколение, придаващи луксозен облик и същевременно функционалност при използването.

Сградата е с луксозно изпълнение на фасади. Общите части са изцяло довършени с мрамор, гранитогрес, декоративни мазилки, огледални тавани и междинни врати на етажите. Входът разполага с 2 асансьора, единият за до 10 човека, просторно фоайе и отделна асансьорна платформа за трудно подвижни хора и ивалиди. На партера са позиционирани магазини и модерното West cafe. В непосредствена близост са учебни и здравни заведения, магазини на големи хранителни вериги, МОЛ Пловдив, Гребна база, паркове и детски площадки. Един брилянтен избор на имот, както за постоянно жилище, така и за отдаване под наем в най-високия ценови клас. оф 11294

Views: 487