Гарсониера, Родина 1

Price
66000 lv
12.12.19
city of Rusе
Apartment Type
Quadrature
45 m2
Floor
3
Construction Type
Listing by
Business
Listing Type
sell

Представяме на Вашето внимание едностаен апартамент/42 кв.м/на трети не последен етаж с прилежащо мазе/3 кв.м/ в кв. Родина . Жилищната част е разпределена на коридор, просторен дневен тракт с остъклена тераса, трапезария, усвоена тераса където е поместетна кухнята, баня с тоалетна. След извършен ремонт: висoкокачетсвена PVC дограма, нови ВиК и ЕЛ. инсталации, подова настилка ламинат, нова блиндирана входна врата и изолация на външните стени. Апартаментът е среден, топъл и с южно изложение. Възможност за газифициране.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Русе, ул. , ,Сърнена гора “ 10 – Имоти Томов, тел:0877749007, B035.

Views: 24