super

Бебешки изследователски център Skip Hop

Price
275 lv
08.04.20
city of Sofia
Listing by
Private
Listing Type
sell
Condition
used
Delivery Paid By
buyer, pickup

Продавам бебешки изследователски център на американската марка Skip Hop. Много подходящ за игра на малко бебе и подпомага много прохождането в началните фази. Дъщеря ми го ползва няколко месеца преди да проходи, изключително запазен и почти без следи от употреба по играчките или масата. Много солидна контрукция с много цвят и интересни играчки за бебе.

Изследователският център е с три нива - за бебе с различни занимателни игри и седалка за сядане, използване като тип маса със същите играчки и с премахване на изграчките като маса за по-голямо дете.

Продаваме го, защото дъщеря ми много бързо го надрасна и купихме друга маса за детската й стая. В магазина струва около 400 лева, продаваме го за 275 лева.

Ето информация за продукта от производителя:

Центърът е разработен в сътрудничество с педиатри и предлага различни занимания, ангажиращи цялото тяло на детето. Продуктът е лесен за сглобяване и съдържа играчки, които могат да бъдат защипани на различни места, освен това има пружинираща седалка, въртяща се на 360 градуса, която е подходяща за подскачане.

Масичката на детския център има прозорче, през което бебето вижда крачетата си – по този начин малчуганът вижда ефекта от действията си. Докато бебчето расте, центърът за игра се превръща в кръгла маса за обикаляне и игри. Дизайнът и функционалностите, предлагани от съоръженинето, ще допаднат както на бебчето, така и на родителите!

Продуктът се захранва с 3 батерии ААА, които не са включени в комплекта.

Размери: 79 x 79 x 47 сантиметра;

Три етапа на употреба – седене, въртене, подскачане и игра; маса за обикаляне и игра с играчките; кръгла маса за разнообразни занимания;

25 развиващи активности;

Прозорче, през което детето вижда пианото и своите крачета;

Възможност за разместване местоположението на играчките;

Въртяща се на 360 градуса седалка;

Светещо пиано с три функции – пиано, песни и сензор за движение;

Включена в комплекта е и купичка-пчеличка, която може да бъде мита в съдомиялна.

Views: 8687