Алабай

Price
200 lv
23.03.19
city of Pazardzhik
Age
Vaccinated
Yes
For Breeding
No
Dewormed
Yes
With Chip
No
Listing by
Private
Listing Type
sell

Продаваме кученца порода Алабай.

Кученцата са на възраст 4 месеца,

игриви малки пакосници.

Две мъжки и три женски.

Ушетата и опашките не са купирани.

Ваксинирани са и си имат паспорти.

Отглеждаме ги на село - Церово,

област Пазарджик.

Ако се интересувате моля, да се обадите

на телефон : 0893/470 - 607.

Views: 96