super
Маг Вили-Ще помогна на самотните, на разделените, на хората с проблеми!!!

Маг Вили-Ще помогна на самотните, на разделените, на хората с проблеми!!!

Price
Negotiable
yesterday in 11:43
city of Sofia

ЩЕ ВИ ПОМОГНА ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ НЕ НА ДУМИ И С ЛЪЖЛИВИ ОБЕЩАНИЯ, А СЪС СИЛНИ И ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО РИТУАЛИ, с които ще променя живота ви към добро - ще направя живота ви спокоен, пълноценен, хубав и щастлив! Не работя на импулсни телефони и не се възползвам от вашата болка. Мога да помогна на тези от вас, който имате някой от следните проблеми:

1. Намиране наподходящ партньор за дълготрайна връзка, създаване на семейство.

2.Връщане на любимия, събиране на разделени двойки.

3.Подобряване на отношенията в семейство, хармонизиране на отношенията родители-деца.

4.Помощ при безплодие, депресия, алкохолна, наркотични или друга зависимост.

5.Изчистване на блокажи на енергийно ниво здраве, за да може лекарите да открият точно вашето заболяване и да ви предпишат най-доброто лечение.

6.Изчистване на всякакви магии, в това число турски, цигански, копанарски и вуду магии. Работя с икони, а също така и с неща от Турция, Йерусалим, Валенсия.

7.Силна енегийна защита.

МИЛИ ХОРА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО РЕШАВАТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА СИ И МИ СЕ ДОВЕРИТЕ, ЗА ДА КАЖЕМ " СТОП" НА ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАТЕ И ДА ДАДЕМ ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ! ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ХУБАВ, СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ! ПОМОГНАЛА СЪМ НА ХИЛЯДИ ХОРА КАКТО ОТ БЪЛГАРИЯ, ТАКА И НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА - ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС!

0885260763 И 0893962229

Views: 14556