YIGANERJING Серен Сапун и Крем- псориазис, пърхот, акне, екзема , гъбички и др

Цена
12 лв
28.01.20
град Пловдив
Обява от
Частно Лице

YIGANERJING - Серен Сапун - 12 лв.

YIGANERJING - Крем за псориазис и кожни проблеми - 7 лв.

ZUDAIFU - Крем за псориазис и кожни проблеми - 7 лв.

Може да комбинирате с продукти за кожни проблеми от другите ми обяви !

YIGANERJING серен сапун е уникално формулиран за проблеми на кожата, като псориазис, пърход, акне, екзема, себорея, херпес, кожни гъби. Той е обогатен с минерали от Мъртво море и сяра. Съдържа зехтин и алое вера, които балансират естествената влага на кожата. Приема нова формула за дезинфекция на сярата, която е ефективна при ограничаване на прекомерната секреторна мазнина и елиминиране на бактериите. Помага за акне, прониква в порите, за да контролира акне дефекти и помага да се запази кожата ясно от нови акне пъпки. Той спира сърбежа и поддържа кожата ви свежа и здрава

Употреба и съхранение:

Почиствайте засегнатата зона с кърпа и топла вода. Изплакнете добре и пазете сапунена пяна в засегнатата зона за около 3 ~ 5 минути, след което измийте кожата с чиста вода.

Започнете с 1 приложение дневно, след това постепенно увеличете до 2 пъти дневно, ако е необходимо или според указанията на лекар. Избягвайте контакт с очите.

При пърхот:

Измийте скалпа със сапуна и оставете пяната за 1-2 мин. След като подсушите скалпа може да намажете с крема за по-бърз ефект. Ще забележете ефекта и може да продължите само със сапуна. След това според състоянието ви префелактично се къпете със сапуна поне веднъж месечно.

Спецификация:

Тегло: 85гр

Посещения: 668