TORNADOR CLASSIC Z-010RS - Импулсно-пневматичен пистолет за почистване

Цена
320 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

Тornador CLASSIC е оригинално патентованият германски пневматичен инструмент, чиято технология направи революция за почистване и реновиране на материи, повърхнини и обемни пълнежи.

Този пулверизиращ пистолет се доказа по света и вече повече от десетилетие е ненадминат със своето ефективно, безопасно и прецизно вихрово полу-сухо пране.

Придружаващата специализирана гама от топ-професионална химия за почистване на най-различни по произход и природа замърсявания дава на Tornador възможности, надхвърлящи досегашните представи - петната от масла, нафта, кръв, текстилни багрила и други органични или не вече са напълно работими.

Описаната професионална комплектовка Техника+Химия се реализира така:

* изсмуква, извлича и изпира замърсявания, дори от дълбочина на тапицерии и подобни обемни пълнежи - без да подгизват и без мръсотията от повърхността да се просмуква навътре.

* работи под различен ъгъл, върху отвесни и дори обърнати надолу повърхнини, като например автомобилни тавани.

* почиства недостъпните за човешка ръка места в тръби, въздуховоди и неудобни тесни пространства.

* благодарение на технологията за микропулверизация + ротационно завихряне, потре- блението на препарат и мокренето са минимализирани, а изсъхването става много по-бързо.

Tornador CLASSIC Z-010 RS е пневматичен пистолет с резервоар, който пулверизира въздуха и почистващите течности в много фина смес, завихрена под високо налягане. Подобно на гео-климатично торнадо възниква един вид ротационна фреза, която отделя и засмуква замърсяващите частици от повърхността.

Подходящ за почистване на дом-офис интериор (тапицирани столове, мека мебел, матраци, килими, т.н.) и също на авто/камионен/друг интериор - врати, джобове на врати и облицовъчни панели, тапицерии и седалки, авто-таванни обшивки (абсолютно безопасно! ), вентилационни въздуховоди и всякакви труднодостъпни места: благодарение на Tornador CLASSIC Z-010RS проблемните зони се почистват за кратко време.

Незаменим за лесно, прецизно и щадящо пране на маратонки и подобни, дебели връхни дрехи, сакове, куфари и всичко неподлежащо на обикновено мокро пране.

Захранва се с въздух под налягане 6-8 бара при дебит ~230 литра в минута, може и от мобилен компресор.

Пълна консултация, съдействие и качествена поддръжка ще получите от официалния лицензиант на Tornador за Република България на посочените координати.

Посещения: 265