Детайлинг технологии: почистване на интериори, прецизно изпиране на тапицерии, седалки и тавани

Цена
337 лв
Тип
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
продавача

TORNADOR BLACK Z-020RS-Импулсно-пневматичен пистолет за почистване (2-ра версия). Оригиналът, патентован от Bendel Werkzeuge – Германия.

Професионални препарати за почистване и реновация на Nextzett/Einszett – Германия – създадени за качествена и ефективна работа. Перфекционизъм с традиции от 1936.

Професионалната авто-детайлинг техника на германската фирма Bendel Werkzeuge вече е официално представена и опознаваема в оригинал и на български език – www.tornador.bg

Каним всички собственици на машини от сериите Tornador да се регистрират и да получават специални бюлетини - за резервни части, поддръжка, подобрения, абонаментни цени и продукти от нови поколения за професионално почистване и реновиране (вече също и за дезинфекция).

Заповядайте, обадете се сега на 089 55 64 600. Разполагате с най-ефективната технология, използвайте я на 100%.

Така ще можете да оползотворите максимално на пазара това свое предимство и да го развивате.

С нормализирането на ежедневието ни ще има все повече нужда от услугите ви – както за автомобилите, така и за интериори на помещения, мебели, вещи и много други приложения.

Очакваме ви на 089 55 64 600, за да направим инвестицията ви още по-полезна.

Предстои публикуване и на национален каталог за масовия потребител, показващ технологиите, възможностите и услугите на професионалистите – реклама, работеща изцяло във ваша полза.


https://www.tornador.bg/files/videos/tornador-black-z-020rs-english-1.mp4

Посещения: 219