Silk'n FaceFX - лифтинг и подмладяване чрез LED светлина

299 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Silk'n FaceFX е подмладяващ уред за домашна употреба. Комбинация от фракционна светлинна терапия и дълбоко кожно затопляне стимулира производството на колаген за постигане на трайни резултати. Постигнете професионални резултати в комфорта на собствения ви дом.

 • Изглажда бръчките и фините линии.
 • Намалява появата на бръчки.
 • Подобрява кожната текстура
 • Редуцира нежеланата пигментация
 • Свива порите Silk'n FaceFX - лифтинг и подмладяване чрез LED светлина

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА HOME FRACTIONAL (HF) ТЕХНОЛОГИЯТА?

  Съчетание от различни технологии в една система. Комбинацията от фракционна светлина и възстановяваща топлинна енергия прави кожата гладка и блестяща. LED светлината допринася за засилване производството на колаген, предотвратявайки разграждането в дълбочина. Това се проявява чрез постепенно свиване на порите и изглаждане на бръчките.

  Чрез регулиране времето на работа на уреда се постига затопляне на кожата до оптималните 40-41°C
  Осигурява равномерно разпределение на енергията и затопля кожата в дълбочина като така увеличава производството на нов колаген и спомага за възстановяване на дермалните клетки.Фотомодулация с дължина на вълната 633nm червена светлина, заедно с насочената топлинна енергия спомага за премахване на пигментните петна по безболезнен начин.

  LED• Silk’n FaceFX е ръчен LED (light emitting diode) уред за третиране на бръчки в домашни условия.• Светлината прониква дълбоко в кожната тъкан, за да освежи и подмлади вида й. Какво означава "фракционен"? Фракционен означава, че на светлинния лъч са изложени само частици (точици) от повърхността на кожата, като остава незасегната кожата около всяко третирано микро пространство. Това води до естествено и по-бързо възстановяване. Ползотворният ефект на светлинния лъч се разпространява и под повърхността на кожата, като стимулира синтеза на нов колаген в цялата зона Как работи FaceFX ? Home Fractional образува терапевтична матрица от тънки лъчи светлинна енергия достигаща до горния и средния слой кожна тъкан (епидермис и дерма) при минимален дискомфорт за пациента. Първа стъпка: действа на горния слой на кожата, като изглажада финните линии и свива порите и така води до подобряване на кожната текстура. Втора стъпка: прониква дълбоко в кожата, за да атакува дълбоките бръчки.Кои зони могат да бъдат третирани с FaceFX?Фракционното светлинно третиране може безопасно да се прилага на лице, шия, деколте и ръце. • Когато се третира зоната около очите, препоръчително е очите да се държат затворени.• Зони с по-тънка кожа или по-малко подкожни мазнини се загряват по-бързо. Процедури с Silk'n FaceFX:Ефикасността на резултатите варира от човек до човек и в зависимост от честотата на извършване на и от типа кожа. Една процедура с Silk'n FaceFX обикновено отнема 15-20 минути, в които трябва уредът внимателно да се движи по повърхността на кожата. По време на процедурата трябва да изпитване постепенно затопляне, тъй като топлината прониква дълбоко в кожата Ви.Пръвоначален курс на третиране с Silk'n FaceFX: По време на първия месец (4 седмици) процедурите трябва да се изпълняват 3 пъти седмично по 15-20 минуто всеки път.Поддържащи процедури с Silk'n FaceFX: След първоначалните 4 седмици използвайте Silk'n FaceFX 1 път в седмицата за 15 - 20 минути, за да поддържате резултата. Резултати от използването на Silk'n FaceFX в продължение на 8 седмици: - 91%подобряване на кожната текстура- 69% намаляване на видимостта на бръчките и фините линии- 47% доказано избистряне на тена на кожата- 78% свиване на порите- 45% видимо намаляване на пигментните петна
Посещения: 42