Saeco Intelia

Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Компактна и лесна за управление Philips - Saeco Intelia (Philips - Saeco Intelia) с цветен дисплей и модерен дизайн ще внесе красота във всяка кухня. Нейните специалитети с еспресо и дълго кафе са наслада за всяко небце.
Един прекрасен подарък за вашия любим човек.
Осигурен е лесен достъп до необходимите контейнери, лесно управление на настройките на машината, с възможност за програмиране с помощта на символите на дисплея.
Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по - равномерно, без да прегрява. (SAS), система за бърза пара позволява моменталното разбиване на млякото, има опция за накисване на таблетката с помощта на която се извлича по голям екстракт т. е с минимален разход на време и усилия винаги готова да превърне всяко мечтано кафе - еspresso или cappuccino в реалност.
Сега вече вие може да приготвите еspresso лесно и бързо само с натискането на един бутон, само за миг, за семейството и приятелите.
Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз.
Saecoexellent сервиз номер 1 с най добра подръжка и профилактика! ! !
Ново - предлагаме изкупуване на Вашата стара кафемашина(само Saeco, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи! ), без значение дали е работеща.
Изпращам с еконт с направена застраховка, опция преглед и тест.

РАБОТИМ И В СЪБОТА И В НЕДЕЛЯ
Телефони за контакт:
0889278039, 0879466606 , 0893974674
за София 0888327739,
Skype: saecoexellent Email: saecoexellent1@abv.bg

Посещения: 90