OEM GROUP A синтетично естерно хибридно моторно масло XENUM X1 5W30

Цена
36.70 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

XENUM X1 5W30 е естер базирано синтетично моторно масло, което осигурява оптимална защита, удължена експлоатация и висока надеждност. Надхвърля изискванията за експлоатационни качества на почти всички автомобилни производители. Комбинира изключителна ефективност против износване, оптимална защита при високи температури и отлични характеристики при студен старт.

СВОЙСТВА:

-Намалява разхода на гориво и емисиите на CO2

-Спомага за увеличаване динамиката на двигателя

-Има висок и много стабилен вискозитетен индекс

-Подсигурява бърз студен старт

-Дава по-висока окси-термична стабилност, гарантира минимална утайка и подържа чист двигателя

-Предпазва филтъра за твърди частици

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Моторното масло XENUM X1 5W30 е е подходящ избор както за двигатели с турбокомпресори, така и за такива с естествена аспирация. Приложимо е при бензинови и дизелови автомобили. Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.

Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

ACEA C2/C3

VW 504.00/ 507.00

MB 229.51

Porsche C30

BMW LL-04

Посещения: 41