L - карнитин

69 лева
Тип добавка
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

L - КАРНИТИН

Състав: Всяка капсула съдържа 400mg L - карнитин.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: регулиране на телесното тегло, изгаряне на натрупаните мазнини, повишаване енергията на организма, при режим за намаляване на теглото. При сърдечни болки в резултат на физически натоварвания, при проблеми с дишането.

Действие: В клетките карнитинът (в неговата биологично активна L - форма) участва в процеса на транспортиране на мастни киселини от вътреклетъчната течност (цитоплазмени матрици) в митохондриите, при разграждането на мазнини за генериране на метаболитна енергия.

Допълнително действие: L - карнитинът участва в окислението на аминокиселините с разклонена верига, пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, блокира вредни вещества, които нарушават клетъчната стена. Освен това чрез него се повишава доставката на кислород до мускулите и се осигурява енергия, без да се разграждат ценните за организма протеини. Има силно антиоксидантно действие, предпазва от сърдечен удар и е важен за подобряване функциите на бъбреците и отделителната система.

Начин на употреба: 2 пъти дневно по 1 капсула се приема с вода или друга течност.

Знаете ли, че. . .
L - карнитинът е естествена за организма аминокиселина, която се среща във всяка човешка клетка. L - карнитин е важен за изгарянето на натрупаните в тялото мастни депа с цел генериране на енергия. Ако на организма му липса L - карнитин, изгарянето на мазнините е нарушено и може да се стигне до натрупването на излишни мазнини, умора и намалена дееспособност.

Oпаковка за 100 дни (200 капсули).

Произход : Германия
Производител : Sanct Bernhard
Вносител" ГМ"

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 13