Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци!

999 лева
18.10.21
град София
INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци!
INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци! INOKIM Quick 3+ Super в гаранция и подаръци!
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано
Доставка
купувача, лично предаване

Продавам електрически скутер, модел NOKIM Quick 3+ Super, закупен от Иноким България на 2/04/2019 с остатъчна гаранция. Тротонетката е в отлично състояние, без забележки. Навъртяни са 2415км, а тези модели правят около 10, 000км до смяна на мотор и батерия.

INOKIM Quick 3+ Super е резултатът от непрекъснатото усъвършенстване и неуморно тестване на серията Quick през последните 10години. Нито един друг модел електрически скутер не се доближава до надеждността и ефективността на Iсерията Quick. Това е един истински e-scooter, който издържа на тежките условия на ежедневната употреба, но е проектиран така изящно, че да се вписва елегантно в околната среда. Големите му 10" надуваеми гуми обират наревностите и ви дават допълнителна стабилнос, а за надеждното спиране се грижат задна дискова и предна челюстна спирачки. Мощен 450W безчетков мотор, ще Ви заведе до всяко място.

- Сгъва се за секунди

- Размери разгънат: 118 x 115 x 48 см.

- Размери сгънат: 110 x 26 x 24 см.

- LG батерия 48V / 13 A

- Време за заряд: 5/7 часа

- Задна дискова спирачка

- Предна челюстна спирачка

- 10" надуваеми гуми

- Издържа натоварване до: 120kg.

- Регулируема височина на кормилото

- Дръжка за носене

- Дисплей, който ви показва всичко необходимо

- 3 скорости, като максималната е 32км.ч.

- С едни пълен заряд, може да изминете около 40км.

- Тегло 16.5 kg

Предлага се в комплект със зарядно, комплект с инструменти, компактна помпа и инструкции за употреба. Получавате и чанта, стойка за телефон и 2 броя мигачи подарък!

Цена: 999лв

Намира се в София и може да се вземе лично от адрес/Поради големия си размер, се изпраща по куриуер след предварително преведана сума за транспортта

© 2007-2021 Безплатно.net