GSM на китката ви - смарт часовник X86 с Android

99 лева
днес в 13:07 ч.
град Пловдив
Модел година
Цвят
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано
Доставка
купувача

Искате ли да се освободите от задължението да носите постоянно телефона у вас, но все пак да не пропускате обаждания и съобщения от социалните мрежи?

Предлагам ви това разумно решение - часовник X86 със SIM-карта и Андроид, напълно функционален като стандартен GSM с възможност за инсталация на приложения от Google Play, с функции и на фитнес тракър. Конфигурацията и функционалността му зависят единствено от вашите нужди и въображение - инсталирайте необходимите програми и направете всичко по ваш вкус.

Слабото място на малките носими устройства е батерията - стандартно часовниците се предлагат с батерии от 70 до максимум 380-400 mAh. X86 има впечатляващата батерия с капацитет 600 mAh, осигуравяща достатъчен заряд.

Друго рядко срещано качество е наличието на светкавица за камерата, която винаги може да помогне като фенерче в подходящ момент.

Закупувайки предплатена карта за 6 лв. с валидност 1 г. може срещу тази малка сума да си осигурите допълнителна свобода и удобството да не сте винаги ”вързани” към телефона си.

Сложете я в часовника и пренасочете разговорите от основния си телефон след определен период от време (напр. 20 сек.). Това ви освобождава от неудобството да пропускате разговори, когато забравите телефона си на бюрото, излизайки за малка почивка на кафе, когато батерията на телефона ви падне непредвидено и т.н. Предимството пред bluetooth връзката е, че пренасочването не е ограничено от разстояние (10 м. за bluetooth).

Може да използвате часовника и за самостоятелно набиране и провеждане на разговори, макар че това не навсякъде е съвсем удобно.

Техническите характеристики са напълно достатъчни за такъв вид устройство:

OS: Android 4.4.2

CPU: MTK6572, 1GHz, Dual Core

RAM: 512MB, ROM: 4GB

Screen: IPS, 1.54 inch, 240 x 240 pixels

Wireless Connectivity: WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, GSM

Battery: 600mAh Built-in

Camera with flashlight

Посещения: 45