GARMIN NUVI 40 най новата карта на Европа и България 2018

Цена
165 лв
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано
Доставка
купувача

Продавам перфектна навигация, в което имате възможност да се убедите и сами от снимките. Без следи от употреба е, като нова е, никаква разлика от нова, Пълен комплект плюс допълнителна карта памет 8Gb, на която е разположена допълнителната европейска карта. Инсталирани най-новите последните карти на България и цяла Европа за 2018 година и опция за доживотен ъбдейт на карти, завинаги ги обновявате безплатно от официалния сайт на Garmiп. С възможност за показване на трафик, камери и радари. Ето един линк към видео ревю на модела и как се работи с него нагледно. wWWm8 ' class="bllink2" target=_blank>http://www.youtube.com/watch?v=cBXxjkwWWm8 Вижте за какво става въпрос, а сега е ред на техническите характеристики за модела, ето ги и тях: Размери (ш/в/д): 4.9"W x 3.1"H x .7"D (12.4 x 7.9 x 1.8 см). Резолюция на дисплея (ш/в): 480 x 272 пиксела. Тип на дисплея: WQVGA цветен TFT с осветление. Тегло: 148 гр. Батерия: акумулаторна lithium-ion, Живот на батерията: до 2 часа. Високо-чувствителен приемник: да. Основна карта: Основни пътища в целия свят

Добавяне на карти: да

Вградени карти: Карта на България на вътрешна твърда памет. 3D карта, 3D сгради, 3D терени, Планиране на маршрути, оптимизиране на маршрути, автоматично преизчисляване на маршрута, Избор на тип път, който да се избягва. Потребителски точки: (полицейски камери, радари и др.) Ограничения в скоростта глас или звуков сигнал. Функция "Къде съм аз ? ": Запазване на позицията при сваляне от стойката:

Захранване от стойката: Избор на иконки за колата по ваше предпочитание. Активен дисплей: чрез докосване. Избор на клавиатура: кирилица или латиница според това къде навигирате тук или в Европа. Фотонавигация: реални изображения при кръстовища и важни точки. Режим "Lane Assist": да с (junction view). ecoRoute(TM): trafficTrends(TM): myTrends(TM):

Допълнителна памет: microSD(TM) карта 4Gb (Европа плюс островите)

Любими дестинации: 1000

Гласова навигация: да и на Български език. Навигиране с имена на улици, квартали и блокове. Допълнителни особености: Това устройство с USB режим за съхранение на данни е съвместимо с Windows(7-8) XP или по-нов и Mac(R) OS X 10.4 или по-нов. Цената, на която ще я продам, е 170 лв., не се коментира, нито бартери приемам. Телефон за връзка 0877487040 - ако ви интересува нещо, звънете и питайте. На всички желая лек и хубав ден.


Посещения: 578