Filodoro шампанско италиански три четвърти мрежести чорапи Филодоро женски чорапи мрежа до колената

Filodoro шампанско италиански три четвърти мрежести чорапи Филодоро женски чорапи мрежа до колената

Цена
6.50 лв
Размер
XXS, XS, S, M, L
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Rete Filet три четвърти мрежести чорапи до коляно; мрежата е тип средна; невидими пръсти (без уплътнение); без оформена пета; произведени от италианската марка за дамски чорапи Filodoro / Филодоро. На всяка опаковка е изписано, че продуктът е произведен в Италия (made in Italy).

Състав: 88% полиамид, 12% еластан

Продуктът е подходящ за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30°C; не е подходящ за избелване; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене; не е подходящ за центрофугиране.

Чорапи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) без миризма от цигари и / или др., (7) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.

Посещения: 251