Cla - капсули за отлсабване

67.50 лева
Cla - капсули за отлсабване - град Пловдив | Хранителни Добавки
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Капсули за отлсабване - cla

Състав: всяка капсула съдържа 500 mg мастни киселини (от които 400 mg чиста конюгирана линолова киселина - cla).

Sanct bernhard препоръчва за подпомагане при: хора с наднормено тегло, затлъстяване, за редуциране на мазнините в тялото без загуба на мускулна маса, за ефективно отслабване.

Действие: конюгираната линолова киселина действа в две насоки: първо потиска отлагането на нови количества мазнини в мастните клетки и второ - активира процесите за изгаряне на натрупаните.

Допълнително действие: това е естествена мастна киселина, която благоприятно влияе върху метаболизма, включително и през нощта. По този начин спомага за изгарянето на мазнините дори по време на сън. Намалява нивото на лошия холестерол.

При употребата на конюгираната линолова киселина се избягва ‘’йо - йо’’ ефектът, тъй като разградените мазнини не се натрупват отново, след спиране на продукта. Това позволява да се запази за дълъг период от време добре оформена фигура. За още по - сигурен ефект е добре cla капсули на sanct bernhard да се комбинират с някакъв вид спорт или по - интензивна работа.

В повече от 200 изследвания в цял свят се посочва, че cla може да спомогне за намаляване честотата на рак на гърдата, за подобряване симптомите на астма, контрол на кръвната захар (диабет), както и ограничаване степента на атеросклероза и сърдечно - съдови заболявания. Cla капсулите са изключително ефективни в борбата с килограмите и са хит през последните години в европейските аптеки и дрогерии.
начин на употреба: 3 пъти дневно по 2 капсули с вода.

Знаете ли, че. . .
Този тип ненаситена мастна киселина (cla) се среща в природата главно в месото на преживните животни и в млякото. Единственият естествен източник за човека е чрез консумация на месо от преживни животни (главно телешко) и мляко. Натрупвнето и съдържанието на естествена конюгирана линолова киселина в месото и млякото зависи от храната, която животните приемат.

Те не трябва да консумират само изкуствени фуражи, а е нужен и прием на прясна трева (т. Е. Да пасат трева). Само в естествени условия може да се натрупа достатъчно количество cla в месото на животните, за да бъде сигурен източник и за човека. В днешно време, поради модернизацията на фермите и селското стопанство като цяло, този източник не е много сигурен. Смята се, че това е една от причините сред населението на сащ да има толкова висок процент на затлъстяване.

120 капсули.

Опаковка за 20 дни.

Произход : Германия
Производител : Sanct bernhard
Вносител: ГМ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 12