BioAQUA (БиоАкуа) натурален крем против акне

Цена
14 лв
30.12.20
град София
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача, лично предаване
Натурален крем BioAQUA (БиоАкуа) произведен по специална формула против Акне , контролира мазнината на кожата, овлажнява, премахва белезите от акне , Крем Bioaqua е подходящ за избелване на кожата


Подробно описание


Крем Bioaqua е специално против акне, контролира мазнината на кожата, овлажнява, премахва белезите от акне, подходящ за избелване на кожата.


Употреба : Почиства се лицето, намазва се засегнатата част на лицето с необходимото количество крем и се масажира докато попие. 2 пъти дневно.

Съдържа: алкалоиди и танин от растението боб мунг, флавоноиди които могат да намалят бактериалната активност, да ускорят излекуването на кожата, да подобрят имунната система на кожата, да предотвратят акне и други форми на акне!


Действие: Стопира появата на кожни възпале ия. Успокоява кожата. Почиства порите в дълбочина. Лекува червени пет а и белези . Подходящ за избелване на кожата, против акне, контролира мазнината на кожата, овлажнява, премахва белезите от акне.

Забележка :Само за външна употреба.Винаги тествайте - нанесете малко количество от горе на ръката изчакайте до 2 часа. Не се препоръчва на деца под 3 години, бременни и кърмачки.


Съхранение : При температура от 5°C до 25°C. Добре затворено, на място недостъпно за деца!Yiganerjing & Zudaifu

гр. София

www.YIGANERJING.BG

Посещения: 208