ATV/АТВта новите МОДЕЛИ 2021г на най-ниски цени- богат АСОРТИМЕНТ от НАД 30 МОДЕЛА и директен внос

Цена
420 лв
днес в 09:24 ч.
град София
Авто Марка
ATV
Авто Модел
Година
2021
Гориво
Скоростна Кутия
Категория
Пробег
1 км
Кубатура
250 cc
Цвят
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново

Тел.0887600380 АТВ КУБРАТОВО ви предлага ПРОМОЦИИ на всички НАД 30 модела и КОЛИЧЕСТВА от НАД 300бр НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО с цени от директен вносител от 420лв до 3000лв с ДДС и РЕАЛЕН АСОРТИМЕНТ

- БЕНЗИНОВИ АТВта( 27модела НАЛИЧНИ )

- ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АТВта и ЧОПЪРИ CITY HARLEY ( 5 модела НАЛИЧНИ) с регистрация в КАТ или без, които са вече ФАКТ на склада и шоурума ни в КУБРАТОВО с продажби на ЕДРО и ДРЕБНО, както и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и ГУМИ за всички модели АТВ та включително и на електрическите!!!

ГАРАНТИРАМЕ както за клиентите ни на едро, така и за клиентите на дребно НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ и НАЙ- ВИСОКО КАЧЕСТВО както на бензиновите АТВта, така и на електрическите.

СКЛАДЪТ в КУБРАТОВО е намира БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ за хората идващи по някоя магистрала или на само 8 км. от Сточна Гара за хората идващи от към София. Работно време от 9ч. до 19ч всеки ден ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА и НЕДЕЛЯ.

СНИМКИТЕ ни са на РЕАЛНИ МОДЕЛИ, които са НАЛИЧНИ ВСИЧКИ само в СОФИЯ-КУБРАТОВО.

WWW. CHASTI-SKUTER-ATV. COM e РЕАЛЕН и ЗАКОНЕН електронен МАГАЗИН ПРОВЕРЕН И СВЪРЗАН с НАП през 5 минути от дата 29.03.2019г съгласно търговския закон!

НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ ОТ ОСНОВЕН ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на тези АТВта и Кросови от 2005г насам, КОЙТО подържи и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и ГУМИ за тях пак като ОСНОВЕН вносител за България с ПРОДАЖБИ на ЕДРО и ДРЕБНО. АТВ КУБРАТОВО предлага на склад богат АСОРТИМЕНТ от НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ ЦЕЛОГОДИШНО от всички кубатури 50/110/125/150/200/250/300/350сс на цени от 420лв до 3000лв с ДДС.

Имаме САЙТ или по точно ЗАКОНЕН ЕЛЕКТРОНЕН магазин свързан с НАП през 5 минути от дата 29.03.2019, където нашите клиенти имат възможност да разгледат всички наши модели въведени по отделно с цена и законни технически данни тук:

WWW.CHASTI-SKUTER-ATV.COM

За любители на фейсбука имате страница и група:

- Продава ATV-София. Кубратово

- Избор на първото ATV-въпроси и отговори


ВНИМАВАЙТЕ кой какво АТВ ви продава по обяви в интернет и НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да бъдете ИЗМАМЕНИ с КУБАТУРАТА, МОДЕЛ-КАЧЕСТВО и НАЙ-ВЕЧЕ с ЗАВИШЕНА ЦЕНА! ВСЯКО АТВ ПРИТЕЖАВА ПЕЧАТ С КУБАТУРАТА на двигателя, освен в случаите когато този печат е бил заличен или изтрит и имате право да връщате АТВто на продавача дори да ви е било изпратено по някоя куриерска фирма и да си търсите правата чрез съответните институции, които се занимават с измами и ще ви съдействат безплатно, стига да им се обаждате на безплатните им телефони, които ги има навсякъде в интернет включително в нашия сайт: WWW.CHASTI-SKUTER-ATV.COM

Посещения: 1478