Любовни заклинания 777 Въздействия

Договаряне
5 март
град София
Любовни заклинания 777 Въздействия Тест за съвместимост, Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм, Помощ – безплодие, Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки, По рожденна дата, Карти Таро, По име - град София | Хороскопи / Ясновидство

Всички видове бърза магическа помощ!

777 Бели и Черни Заклинания!

Любовни Заклинания:

Възвръщане на отношенията в нужния момент от миналото/Възстановяване на отношенията... Корекция на отношенията в семейството и емоционалната сфера... Премахване венеца на безбрачието...

Заклинанието се явява едно от най - търсените ритуали в магията. Интересът към него присъства и в двата пола.

Почти на всички са познати такива ситуации като разрив на отношенията, несподелена любов, загуба на интерес у партньора или изневяра. Всичко това може да повлече след себе си апатия, депресия, психоза.

Силното Заклинание е въздействие след което човек, който не се интересува от вас да започне да изпитва силно емоционално и интимно влечение и желае да има отношения с вас и да създаде семейство.

Когато човек е попаднал в безизходица той търси изход и помощ и именно такава помощ може да бъде Заклинанието.Текста на обявата е предмет на авторски права!


Посещения: 361