75 кв.м/Къща/Двор 1200 кв.м/един етаж/вътрешна Баня и WC/Д.Дъбник/Плевен

Цена
€13499
Вид къща
Вид строителство
Площ
75 м2
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Представяме ви прекрасен ИМОТ разположен в централната част на гр.Долни Дъбник, обл.Плевен, отстоящ на 14 км от областния център и свързан с него , чрез първокласения път Е49 / Русе – София/. Между двата града има редовен вскидневен автобусен транспорт , осъществяван през интервал от 30:00 мин. на ниска цена билета.

Имота се състои от: еднофамилна КЪЩА и ДВОР.

1.КЪЩАТА представлява електрофицирана и водоснабдена масивна едноетажна тухлена сграда , разположена непосредствено на линията на уличната регулация. До нея се стига по асфалтов път в годно експлоатационно състояние.

Архтектурнорто разпределение на ЕТАЖА е : ДВЕ просторни СТАИ , ШИРОКА И УДОБНА КУХНЯ, вътрешна БАНЯ с ТОАЛЕТНА с прозорец за извеждане на влагата.

Конструктивното и техническото състояние е следното :

- Покрива е здрав, не тече направен от дървена носеща конструкция покрита с кермачни керимиди. Отводнителна му система /улуци, тръби, казанчета, обшивки на комини / е здрава, не се нуждае от подмяна и ремонт.

- Тавана и под - изградени от дебели , здрави , носещи греди, обработени против гниене и пожар.Върху гредореда на пода здраво е захваното дъбово дюшаме в добро състояние, без следи от загниване или поражения от вредители, което ако се изцикли и лакира ще предаде на стаите допълнително уютен вид. Тавана е тип каратаван, няма следи от течове , свличане, прав и опънат.

- Стените са иззидани от тухла, отвътре са измазани с хоросан и върху него са положени тапети.Няма паднала мазилка. Отвън са измазани с вароциментова мазилка.Няма надигната и пднала мазилка

- Дограмата е дървена, всички крила на прозорците се отварят и затварят лесно. Няма счупени стъкла.

- Интериорните врати са дървени и боядисани с боя.

- Отплението е на печка с дърва. Комините са здрави и „дърпат” пушека добре.

2. ДВОРът: равен, просторен, почвата е плодореден „чернозем”подходящ за оглеждане на традиционни заленчуци , плодове и животни. Разположен е непосредствено зад къщата . Има техническа възможност за механизирана обработка. В него има следните трайни насаждения : лоза, орех, джанка, кайсия и т.н Има възможност за поливане.Има и стопански постройки.

Съдействаме за кредитиране !!!


Посещения: 949