50 нюанса от бялото до черното - BDSM игри за момчета

Цена
40 лв
вчера в 22:51 ч.
град София
Тегло
99 кг
Ръст
199 см
Години
46
Място на среща
Обява от
Частно Лице

Предлагам на всички начинаещи и напреднали момчета, обичащи и търсещи по-нестандартно забавление да реализират фетишите и мечтите си - връзване, напляскване, игра с различни вибратори, анални разширители, анални броеници и топчета, електро секс стимулации, восък, пенис сонди и катетри, фистинг, щипки, различни пристегачи, разпъване, унижения и много други фантазии.

Телефонът е служебен и активен само от 9 до 21 часа. Не отговарям на СМС и на скрити номера. Ако не си узрял или не си готов още за преоткриване на себе си, не се обаждай. Можеш да звъниш и в останалото време, особено ако нямаш достатъчно мозък, знай, че няма да ме притесниш или обезпокоиш, но никога повече няма да се свържеш с мен. И ще съжаляваш пак ти. И освен проблем между краката, ще се окаже, че имаш и в главата.

За 1 час цената е 40 лева, за два часа - цената е 60 лева, за 4 часа - цената е 100 лева.


За всички, които искат подробности или за тези, които нямат смелост да се обадят и да реализират собствените си мечти и желания, ето една приказка чрез която да се възбуждат и мастурбират.


Имало едно време едно момче. В тази приказка не се споменава точната възраст на момчето, но злите езици говорят, че то било между 18 и 55 години. Момчето беше умно и интелигентно, добре възпитано, скромно. Нямаше почти никакви приятели. Приятелки също. От малко знаеше, че е по-различно от останалите момчета. В началото се опитваше да се приспособи и да се интересува от същите неща като останалите. Но осъзна, че това не е неговият свят. Говореше, или по-скоро слушаше как другите обсъждат момичетата. Но за разлика от тях не можа да се вълнува от женските гърди, очи, свалки. Това го изолира от другите и определено се затвори в себе си. Започна да усеща, че му става приятно, когато наблюдаваше някое добре изглеждащо момче, а когато вървеше по улиците, вместо да се зазяпва в гърдите на мадамите, гледаше между краката на мъжете и си представяше техните пакети. Много пъти се захласваше по мъжките дупета пред себе си и особено се възбуждаше от прилепналите панталони и тениски. Обожаваше гледането на здравите тела, момчетата с плочки по коремите и гърдите си, а направо настръхваше, ако видеше момче с по-къса прилепнала тениска или потник, които добре очертаваха релефа му, или пък леко се показваше кожата изпод дрехата. Да, беше различен. Опита се да се бори с това, направи опити да стане нормален. Но всъщност какво беше нормалното и защо? Опита, но не се получи. И още повече се затвори в себе си. Защото се срамуваше. И се смяташе за болен. За белязан. За наказан. Смяташе, че всички са наясно с неговия извратен свят и това още повече го стресираше. Нямаше контакти, не общуваше, стесни съвсем социалните връзки. Завърши училище, записа университета, намери си работа. Справяше се добре, даже много добре. Но само той си знаеше какво му е в главата и какво го измъчва. Нямаше търпение да се усамоти в своето гнезденце, където се чувстваше защитен и в безопасност. И където напълно сам можеше да прави каквото си иска, без да се срамува или притеснява от мнението на другите. Можеше да гледа клипчета и филми, да си развихря фантазията, да си представя, че му се случват голяма част от нещата там. И се успокояваше, като виждаше, че неговите желания и копнежи се изпълняват от други момчета. И тайничко се надяваше, че все някога би изживял и той тези фантазии на живо. От дълго време момчето следеше и обявите в различни секс сайтове. Обожаваше да чете различните предложения, надървяше се от различните снимки, отпускаше фантазията си и свършваше. Много често по няколко пъти. И беше доволен, макар и нещастен. Приемаше състоянието си като вид наказание, незнаеше защо трябва точно той да е различен, но вече се беше примирил.

И така минаваше ден след ден, месец след месец.

И като в повечето приказки, така и в нашата, в един прекрасен ден, нещо в неговото съзнание се промени. Дали беше знак от съдбата, дали беше провокиран от филм или предаване, дали беше прочел нещо - вече не се сещаше и даже не това е важно, но момчето изведнъж проумя, че няма смисъл от вайкане, оплакване, примирение. Той просто осъзна, че трябва да направи дългоочакваната промяна и от съжаление, да тръгне с гордо вдигната глава и да промени изцяло нагласата си за живот. Да, той беше и ще си остане различен. Но като него имаше още много. И нито пречеше някому, нито трябваше да се срамува от състоянието си. Беше и умен, и интелигентен - дори повече от много негови връстници. И осъзна, че има пълно право на щастие в този живот. И че никой няма да му го даде даром, а трябва да се бори и да си го извоюва. И от този момент момчето се промени. Получи тласък и нов импулс в живота си. Тази вечер реши да направи първата си крачка.

От много време беше забелязал една обява в сайтовете за ИГРА НА ДОКТОР. Тази обява беше различна, написана от интелигентен човек, със стил и вкус, такъв, на който той тайничко се възхищаваше и много пъти свършваше докато четеше или гледаше снимките. Нещо вътрешно му каза, че точно докторът може да бъде началото на промяната му и че той ще му помогне в новия път. Усещаше приливът на енергия и въпреки че много се срамуваше и притесняваше, звънна на посочения телефон. Наистина се обади интелигентен човек, личеше си по тембъра и по приказките. Момчето почти заекна, устата му беше пресъхнала. Но докторът явно разбра притеснението и спокойно го предразположи и попита какво точно иска и защо му се обажда. Момчето от вълнение даже и не помнеше точно какво си приказваха, но вече нямаше търпение да отиде на уговореният преглед. Жалко, че докторът не можа да го приеме по-рано, но явно доста други го търсят. От този миг до срещата той си мислеше само за това какво го очаква. Дали не сбърка? Дали не взе грешно и прибързано решение? Дали да не се откаже и да се скрие като мишок? Въпреки страха и неизвестността, момчето си вдъхна кураж и взе твърдото решение - ще отиде на прегледа, пък каквото стане.

В нощта преди срещата почти не спа. Въртя се, представя си различни ситуации, възбужда се. Много се чудеше как точно да изглежда, какво да облече, да бъде ли обръснат, навсякъде ли да се обръсне. Стана рано, влезе в банята, сапуниса се повече от обичайното. После отвинти душ слушалката и вкара маркуча в дупето си. Направи няколко пъти хубава промивка. Достатъчно ли беше обаче, да не се изложи. Пак започнаха да го обземат съмнения дали не греши и дали да не се откаже. Забрави за притесненията докато се обръсна напълно. Реши, че самият той ще се чувства добре и спокойно, ако е напълно обръснат. След това обу най-еротичните си прашки, с които разполагаше. Сърцето и стомахът му бяха свити. Въобще и не помисли за храна. Отиде почти час по-рано. Вървя, разхожда се, вдъхна си кураж. В точния час докторът го прие. Момчето не се притесни, че вижда един атлетичен двуметров гигант, все пак докторът беше описал това в обявата си. А на всичкото отгоре беше усмихнат и с приятен глас го покани в кабинета си. Един красив, добре обзаведен, светъл и много чист кабинет. Това още повече отпусна момчето. Беше поканен да седне и спокойно поговориха. Докторът се оказа изключителен психолог и умееше да разговаря. И да, момчето наистина се отпусна и почувства, че това е точното място и най-правилния избор, който трябваше да направи още преди време. Но по-добре късно, отколкото никога. Неусетно момчето разказа за всичките си копнежи, мечти и желания. Сподели всичките си секс фантазии, дори и тези, от които се срамуваше и смяташе че никога и на никого няма да признае. Защото различните фетиши и садо -мазо техники си бяха скрити в най-тъмните гънки на мозъка му. Но сега разкри душата си пред доктора. С какво този човек му бе повлиял? Явно имаше с какво. Но момчето разказа за последните си настойчиви нощни видения. Че се вижда по прашки легнал на масажна маса. Че винаги е искал да бъде на специален масаж в ръцете на силен и опитен масажист. И както му правят нормален масаж бива принуден да му свалят прашките и дърпайки се, да бъде обладан с пръсти от силната ръка на масажиста. После разказа, че винаги се е страхувал и изпитвал ужас от казармата, но се е възбуждал, гледайки различни клипчета от медицински прегледи на наборници и иска да бъде връзван, унижаван, разпитван. В съзнанието на момчето имаше доста неща, идеите бяха разхвърляни и накъсани. Но докторът се оказа страхотен пич. Определено си разбираше от работата.

И докторът предложи да му помогне. По невероятен начин.

Предложи на момчето да разиграят театрална постановка. Докторът ще бъде режисьорът, а на момчето се пада честа да бъде в главната роля. Сцената щеше да бъде прекрасния кабинет. Публика не се предвиждаше, но тя може да е в главата и мислите ни, подсказа докторът.

Докторът скицира набързо сценарият на постановката. Каза, че тя ще бъде в четири действия.

ПЪРВО - момчето отива на масаж в студио, къде попада в ръцете на офицер от тайните служби. Силен, атлетичен, опитен, масажистът му прави страхотен масаж със специално олио. Започва с масаж на пръстите, специални точки от ходилата, глезените, краката. Преминава в отпускащ и релаксиращ масаж на гърба, с приятно отлепяне на кожата. Продължава с прекрасен масаж на гърдите, раменете, ръцете. Цялото тяло на момчето ще е отпуснато. Масажистът ще се спусне към прашките и при опита да ги свали момчето ще започне да се дърпа и в зависимост от своите театрални заложби ще разиграе нежелание. Но чрез силните и здрави ръце масажистът ще сломи съпротивата му. После ще му направи спецеалните тао-масажи на дупето и члена. Какво ли точно означаваше това, момчето не се осмели да попита, но усети, че ще е нещо вълнуващо и неизживяно от него. То точно така се и оказа в последствие. Първо действие щеше да завърши с мощен оргазъм и изпразване и с предложение от масажиста - офицер от тайните служби момчето да се запише в армията и да бъде обучавано за специалните служби.

ВТОРО И ТРЕТО - момчето е в един от кабинетите на военните лекари и му се прави основен преглед на физическата и психическа годност, след което попада в специален тренировъчен лагер, в който подготвят елитните бойци как да оцеляват и да се справят, ако бъдат заловени от врага. Тук момчето щеше да изпълнява определени команди и физически упражнения. И ако случайно не се справеше добре, можеше да има и определени наказания. Тук възможностите, които предлагаше докторът наистина са неизчерпаеми и показват неговия професионализъм. Момчето имаше възможност да реализира всичките си мечти.

Щеше да му бъде измерено кръвното, снети различни размери от тялото му, имаше възможност да експериментира и да бъде вързан и контролирано да бъде доведен до блажено състояние чрез използване на пляскане с ръце по дупето, краката, стомаха, слабините. Сега щеше да разбере какво е усещането при използване на камшик или шляпалка. Щеше да изпробва чувството от използване на щипки и пристегачи на зърната на гърдите, да му бъде направена малко по-груба игра на възбуждане на члена и тестисите. Искаше като начинаещ да изпробва вкарване на катетър в члена и/или използване на различни пенис плъгове за довеждане до едно различно усещане и изживяване, което само беше гледал по клипчетата. В същото време сега можеше да бъдат използвани различни секс играчки като анален разширител, вибратори, анални топчета, анални броеници; изкуствени вагини и стимулатори. Момчето винаги беше искало да опита какво е чувството и усещането от използване на електро секс стимулатори и масажори, каквито се оказа, че има при доктора. Момчето беше пробвало вкъщи и имаше начално впечатление за восъка, но видя в кабинета на доктора толкова възможности, че отново поиска да има игра с използване на восък и как да се доведе тялото и съзнанието до нови състояния. Момчето щеше да изпробва за първи път докъде би могло да стигне с фистинга, но знаеше, че в ръцете на доктора ще се чувства напълно сигурно и спокойно.

ЧЕТВЪРТО - момчето, вече произведено в лейтенант от секретен отдел, бива заловен от тартора на терористите и бива подложен на разпит и различни мъчения. Тук ще бъдат направени или повторени най-желаните неща, тези, които най-много допадат на момчето, или пък които не са правени докато се обучава. Докторът гарантира, че има добра фантазия и момчето вече въобще не се съмняваше в това.

Докторът обясни, че днес могат да изиграят само едно действие, а друг път да продължат с другите. Ако момчето иска. А може да бъдат направени две, три и даже и четирите действия. Но за четирите ще са нужни около 4 часа.

За първи път момчето стоеше и не вярваше, че му се случва всичко това. Беше наистина като на филм или на театрална постановка. И нямаше търпение завесата да се вдигне и играта да започне. То тръпнеше от желание и искаше да се покаже като талантлив актьор. Да, щеше да слуша своя режисьор и да се наслади на мига. И играта започна…


Искаш ли да си в ролята на момчето? Искаш ли да изиграеш тази постановка? Или имаш своя идея и искаш да участваш в собствена пиеса?

Ако и ти като момчето си чел обявата на доктора и си искал да се обадиш, не е ли време за това? Не искаш ли и ти своята промяна и ново начало?

Запомни - докторът дава един шанс. Простаци и ненормалници нямат шанс при него. И ще бъдат блокирани от него. А губещи ще си останат само те.

Телефонът на доктора е служебен и активен само от 9 до 20 часа. Докторът не отговаря и на СМС и на скрити номера. Ако не си узрял или не си готов още за преоткриване на себе си, не се обаждай. Можеш да звъниш и в останалото време, особено ако нямаш достатъчно мозък, знай, че няма да притесниш или обезпокоиш доктора, но никога повече няма да се свържеш с него. И ще съжаляваш пак ти. И освен проблем между краката, ще се окаже, че имаш и в главата.

Приемът при доктора не е по здравна каса и е платен за пациентите.

За участие в едно действие от около 1 час цената е 40 лева, за два часа - цената е 60 лева. Ако в един ден ще се играе голяма и дълга постановка - цената е 100 лева.

Посещения: 2736