250 кв.м/2-етажа/1.8 дка двор/370 кв.м хале/Д.Дъбник

Цена
€42000
Вид къща
Вид строителство
Площ
250 м2
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Имаме удоволствието да ви представим прекрасен селски имот, със страхотен потенциал за развитие, както за жилищен , така и за бизнес имот и имот със смесено предназначение – жилищен и бизнес на страхотна цена.

Намира се в гр.Д.Дъбник, който отстоява от гр.Плевен само на 15 мин с автомобил (14 км. По първокласен асфалтов път)

Имота се състои от :

1. Урегулиран поземлен имот (УПИ) с площ от 1780 м2 с равнинен релеф, с две лица разположени на кюше на асфалтирани улици, които улици са част от уличната регулация на града – осветен и ограден. Технически парцела е разделен на две части – асфалтирана и не асфалтирана част .

- В не асфалтираната част е изградена овощна градина с плододавни насaждения .

- В асфалтираната част са достига през две широки портални врати като в нея (в двора) са построени:

2. Складови площи – 370 м2, представляващи две самостоятелни, масивни, сгради, всяка от които е със застроена площ, съответно 120 и 150 м2. Във всеки един склад пода е асфалтиран и равен, като през вратите на всеки склад може да се влезе със складова-транспортна техника – електрокар, ремарке, автомобил и др.

3. Двуетажна масивна сграда със застроена площ от 250 м2 със смесено предназначение – търговска и жилищна част:

- На първия етаж е ЗАВЕДЕНИЕ с площ 85 м2 , тоалетна и 2 стаи - склад и стая за персонала, работещ в заведението като с застроена площ на тези помещения е 40 м2. Общата застроена площ на първия етаж е 125 м2.

- Вторият етаж е жилищен , достъпа до него се осъществява през самостоятелен вход по външна стълба. Тук на площ от 125 кв.м е изграден просторен, светъл и уютен 4-стаен АПАРТАМЕНТ, състоящ се от : просторна ДНЕВНА с кухненски бокс 4 самостоятелни СПАЛНИ, баня с тоалетна на етажа. Всичко вътре в жилището и в санитарния възел е НОВО и НЕИЗПОЛЗВАНО – подовите настилки са от дървено дюшаме, стените са шпакловани и боядисани с латекс , интериорните врати са дървени и леглата са от масивно дърво, прозорците са от ПВЦ дограма и с ПВЦ щори.

Съдействаме за кредитиране !


Посещения: 134