100% сок от арония - ефективен в борбата с вируси и бактерии.

Цена
6 лв
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

100% сок от Арония, изследван в ”Алименти”, без захар, без вода, без оцветители и без консерванти. Пастьоризиран на 83 °C, в нови стъклени бутилки по 250 ml - 6.00 лв/бр.

Сок от Ябълка 80% и Арония 20%, без захар, без вода, без оцветители и без консерванти. Пастьоризиран на 83 °C, в нови стъклени бутилки по 1l - 5.00 лв/бр.

Сок от Ябълка 80% и Дюля 20%, без захар, без вода, без оцветители и без консерванти. Пастьоризиран на 83 °C, в нови стъклени бутилки по 1l - 4.50 лв/бр.

Смляна сушена Арония, опаковки по 100 гр - 2.50 лв/бр.

https://www.facebook.com/Aroniahealthbynature/

Експерти установиха, че аронията потиска с 97% активността на Коронавирусната бактерия SARS-CoV-2 и още по-ефективно грипния вирус.

Аронията е доказано най-силният природен антиоксидант, тонизира организма, възвръща жизнените сили, помага срещу нервни разстройства и преумора, стимулира възстановяването на мускулната и костната тъкан, подобрява обмяната на веществата и храносмилането, пречиства черния дроб, изключително успешен при борба с вируси и бактерии. Тя се ползва и за профилактика срещу мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други болести на сърдечно-съдовата система, но помага и в рехабилитацията на пациенти, преживели тези тежки заболявания. Плодовете на растението съдържат йод, хлорогенова и фенолкарбонова киселина и се препоръчват при заболявания на щитовидната жлеза.

Насажденията не се третират с химикали и торове - изцяло екологично производство.

Изпращам по куриер или с лично предаване.

Посещения: 128